2.24.2009

Tioman Island





Tioman Island
insyallah aku n family akan kesana dalam awal bulan 3 nie..nntikan gambar2 dari sana nnti ok..

2.16.2009

upin & ipin








hari sabtu mlm 14hb/2..aku ngan suami bawa iqbal ke GSC Alamanda Putrajaya Tengok GENG Upin & Ipin.. tak de gambar iqbal sebb tak bawa camera pun..awai2 g aku dah g beli tiket dulu ramai org..lama la jugak beratur nak beli tiket masa tu..nasib la ade jugak tiket w,pun depan sekali ...janji dpt bawa iqbal tengok sebb nie la First Time bawa dia masuk panggung Wayang..baik dia dduk diam tu, layan cita dr mula sampai la habis cita..suke..yg best time aksi2 dia pun terpegun diam..jeee.ye la soundsistem kuat ..aku n suami aku mula2 takut jugak cam mana la pk nnti bila masuk lampu panggung tutup..takut dia tak nak duk diam n bat bising dlm tu..melalak...alhamdulillah ...pandai layan....sesuai la utk kanak2 ...nak tahun jalan cita nya cam nerr pegi la tengok...best...tiket pun tak mahal dewasa RM9 kanakRm5..ok la kan...








2.11.2009



kecederaan pada tepi mata...

suke2


iqbal suka kalu bawa dia g kelah2...dany dah pandai meniarap....