10.28.2009

Dataran Putrajaya mlm minggu...


Suke nya adik .....naik jep...abg long tak naik ....


ahh nie adik dah suke2 baru sibuk2 abglongnya....

kak aisyah..tolong tengok2 kan...masa nak mak2 semua tengah layan menu2 yg di bwa....hehehehehehehe..mlm minggu lepak Dataran Putrajaya......

Raya Umah En Ramlan..

yuhuuuuu........pg nie rerajin la skit nak update blog....

Dany nak main jugak la abg long..abg long main masak2 hehehehe sebb umah En ramlan tak de anak lelaki ..so semua mainan anak perempuannya punya la...main jer la jnji dok diam ....mama nak beraya....tak hbis2 lg pic raya aku nie....tapi nie pun simpan lama dah ..cuma lum smpat nak upload....

nie ha anak pompuan En ramlan....kimi n kebal.....hehe main mask2..mask per entah ler......kejap2 ok kejap2 berebut..dah la jarang2 jumpa dia org nie..mula2 malu la ..dah lama skit baru la nak main sama2 selalu kalu jrang2 sesekali jumpa jadi cam tu la dia org ber2 nie...


nie adik kimi la..hafizzudin...

10.14.2009

PTG DI OPIS...LEWAT BALIK.....BAT KEJE nie Ler


nie la projek kami ptg rabu kat opis..dah nak blik dah pun...tolong la kejap...esok dah la bos aku nak guna dah ..nak bwa p IOI ada Bengkel bersama Landgate Australia...

ibu2 ngandung pun lmbt balik....tq Ashah pun turut mmbantu...

cpt laki aku dah call tanya naper tak blik2 lg nih.....hehehehe

10.13.2009

Jamuan Raya MARDI 2009


hishis mkn sepuas2nya..........sesi potong lemang di belakang pentas....

scap dulu sementara tunggu time nak mkn ...

kin ............nana..........................kak jue..... ana.........

mas , kak zai, n shipah...........


ha tengok tu penuh meja.......

Majlis Jamuan Raya Mekanisasi & Automasi

mmg dia tunggu jer nak ambik gambar..nampak pegang camera dia dah tunggu tengok ....his his anak sapa la nie....
mama n Dany ..iqbal entah mana dah merayap time nie...
Keluarga Julia

Alhamdulillah ...bapak2 pun pandai bernashid...tak smpt nak ambik byk pic..bz...KP MARDI pun dtg...