1.04.2010

Esok IQBAL Ke Sek Tadika Seri Pg..


baju sek n brg2 sek...kena la gunting rambut tu pjng sangat....esok mula la hari pertama iqbal ke sek tadika ..nama sek tadikanya TADIKA SERI PAGI......
entah ler cam ner la esoknya...dah la payah nak bgun pg2 nie..bangun tu 1 hal la..nak mandi pg pun susah takut sejuk...kena la esok aku mask air panas suh mandi air suam la pg2 * tu pun kalu mamanya rajin hehehehehe8****....pg tadi pun dah try kejutkan suh bagun ..tu pun malas jugak nak bagun..papa dukung msuk kete ...celik mata kejap masuk kete sambung tidur balik sampai ke taska......his his his...mlm2 dah la payah tidur awal.....cam ner pun mlm nie kena la train semua tidur awal..........:)....tanya nak sek ..jawap nak...nak buang air besar/kecik dah boleh harap suh cakp bgtau nak g toilet...nak membasuh tu tak pas2..lg...lak tu bab susu botl...susu lak kejap2 nak susu...tadika nie awal2 sebelum p tu kena la sebotol dulu leh tahan ker tak susu beberapa jam nak belajar tu..bawa bekal air jer...tengok la cam ner esok.....hehehehehehe...

setiap kali p gunting rambut kat kedai cina nie mesti bawa balik sikat rambut....kakak tu kasi bgtau iqbal pada mamanya....sebb jadi good boy......

No comments: