1.14.2010

SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA'


' aku join contest anjuran k.rina..kerna ingin mncuba nasib..lg pun nie la first time aku join contest...sebelum nie mmg nak join tapi rasa cam tak leh nak menang pun....aku tengok ramai member2 yg join contest..kira nie aku berani la jugak try utk pertama kalinya......
nie pic yg ku pertaruhkan.....

1) WAJIB jadi follower RAYYANOUTLET ;
2) warganegara MALAYSIA;
3) hantarla pict² terindah ibu & ayah bersama si manja anda.. CONTOH DI ATAS...
4) sila letakkan sticky mode (pic itam pth di bwh tu) di sidebar anda & link kan nya di dlm link list korang
5) copy juga banner rayyanoutlet di side bar anda (tak paksa, klu nk letak pun boleh, xmau letak pun xpe)


glitter-graphics.com

No comments: